ingrediente exclusive

ingrediente exclusive

Apa de mare, algele și plantele marine sunt în armonie perfectă cu pielea noastră. Mineralele și oligoelementele marine sunt răspândite prin osmoză și activează oxigenarea și comunicarea celulară. Această afinitate remarcabilă menține echilibrul dinamic al pielii și oferă micronutrienți vitali capabili să refacă sănătatea cutanată. Prin procese unice de transformare și extracție, Laboratoarele THALION aduc toate beneficiile mării în tratamente excepționale.

OCEOSOMES®   Microsfere încapsulate cu ingrediente active marine care se vor elibera exact în «inima» celulelor epidermale, pentru o mai bună eficienţă.


THALASSO OLIGO®   Concentrat original de apă marină parțial desărată. Foarte bogat în magneziu, ca şi în alte minerale şi oligo-elemente marine, el regenerează, revitalizează activ.

THALISOURCE®   Concentrat în polizaharide şi oligo-polizaharide din alge brune, acest ingredient creează o reală protecție cutanată şi o rezervă puternică de hidratare.


OLIGOSOURCE® Ingredient activ bogat în caragenani, acesta asigură o dublă regenerare și o acțiune anti-age prin stimularea sintezei de colagen.

SEBOSOMES® Vectori biomimetici din extracte de alge, formulă specială pentru a normaliza și a echilibra formarea de sebum şi a recupera sănătatea cutanată.

PHYTOSOMES18β®  Fracție hidrofilă de Glycyrrhiza (lemn dulce) cu efect calmant imediat și de durată.

CELL GUARD HSP®  Activ marin brevetat după cinci ani de cercetare. Sporește rezistenta la factorii de stres (temperaturi extreme, vânt, raze UV), protejează excelent împotriva deshidratării.

PYLAWHITE®  Complex cu efect de depigmentare (inhibă sinteza de melanină cu 25%) și păstrarea integrității cutanate

COLLAGENAGE 72®  Îmbunătățirea sintezei de colagen (+72%)

SKIN REPULP®   Refacerea elasticității și a fermității cutanate.

LIFT SYSTEM®    Efect botox-like pentru un aspect neridat, lifting.

YOUTH REVEAL®  Cu efect imediat de restructurare, refacere volum.


Şi multe altele...