Descoperiti Ritualurile

Descoperiti Ritualurile

evadare ANTI-OBOSEALA ȘI STRĂLUCIRE FaCIALĂ

Acest ritual facial cu efect de 'bonne mine' invită la o pauză atemporală. După o demachiere și o exfoliere delicate, urmează relaxarea și bucuria date de gesturile calde ale masajului învăluitor. Semnele de oboseală se estompează și tenul regăsește strălucirea sănătoasă.

45min.

ITINERAR ORIENTAL DETOXIFIANT

Cu gesturi calde, ritualul permite corpului sa scape de toxine, pielea redevine frumoasa. Corpul capătă imediat o nouă stare de bine ca în tradiția orientală a purificării. Masajul ritmat lung de o oră face pielea mai fermă, circulația este îmbunătățită, senzația de ușurare persistă.

120min.

ESCAPADĂ AMAZONIANĂ ENERGIZANTĂ

Gândurile ne duc la o atmosferă umedă, caldă, cu vegetație luxuriantă și sălbatică. Acest ritual misterios vorbește despre căldură și viață: revigorant, este perfect pentru a da energii noi și a simți sufletul fericit. Exfolierea delicată a pielii dă o catifelare nouă și corpul se oxigenează mai bine. Apoi căldura împachetării aduce imediat senzația de bine total, preludiu către un masaj de o oră cu efect tonifiant și energizant.

120min.

CĂLĂTORIE RELAXANTĂ ÎN POLINEZIA

Acest ritual este o mângâiere care oferă o plăcere totală care ne îndrumă spre o lume fără stres și agitație. Relaxat, corpul savurează un moment de relaxare pur, într-o atmosferă excepțională senzorial de parfumuri de flori de Tiara și nuca de cocos. Pentru finalul înfrumusețării și relaxării presiunile lente și armonioase ale masajului de o oră fac pielea de o frumusețe sublimă, plăcut parfumată și cu reflexe aurii.

120min.

scufundare REVITALIZantă în ATLANTIC

Ritualul este compus dintr-un gesturi exclusive, cu ingrediente folosite pentru a reîncărca organismul cu minerale. Coasta Atlanticului și substanțele sale nutritive sunt interpretate în formule uimitoare și din punct de vedere senzorial. Ritualul debutează cu cu un gomaj cu paiete de alge, pentru încărcarea cu minerale a corpului și o mai bună oxigenare. Urmează împachetarea cu regenerantă, iodată și un masaj lung de o oră, cu efect revitalizant.

120min.

ESCAPADĂ LINIȘTITOARE ASIATICĂ

Toți își imaginează Asia ca o țară plină de frumusețe și seninătate. Acest ritual este gândit ca o stare reală de bine, datorită texturilor reconfortante, care vin în contact cu pielea. Gesturile lente și destresante sunt o invitație la momente rare și prețioase. Peeling-ul ca un balsam, făcut din asocierea de orez și fructe exotice, calmează și catifelează pielea. Împachetarea și masajul cu o ceară onctuoasă durează o oră, aducând armonie întregului corp.

120min.